Od doma za vrtić

Draga djeco i dragi roditelji, nadamo se da pratite našu web stranicu, da ste dobili ideju što možete zajedno raditi doma, a vjerujemo da ste se prisjetili i nekih naših zajedničkih aktivnosti ili smislili neke svoje.
Vrtić je najljepši kada ga krase vaši radovi. Sada nismo u mogućnosti zajedno postavljati izložbu u vrtiću, ali možemo vaše likovne radove, raznovrsno stvaralaštvo (lutkice za kazalište, čestitka za Majčin dan, čestitka prijatelju u vrtiću za rođendan, konstrukcije od pedagoški neoblikovanog materijala,…) kao i zajedničke uratke s roditeljima, braćom i sestrama staviti na našu stranicu.
Pošaljite nam fotografije koje biste voljeli podijeliti s nama te s drugom djecom i roditeljima na adresu vrticdolaziktebi@gmail.com. Poziv je otvoren dok traje posebna organizacija rada, a pristigle radove objavljujemo u rubrici Od doma za vrtić.
Veselimo se vašim radovima!

Pogledajte što su sve izradile vrijedne ruke naše Nore:
 
Lorena je pripremila pravu malu dvorišnu izložbu svojih likovnih radova i drago nam je da ju je podijelila sa svima vama:

 
Evo dokaza da i naši jasličanci mogu sudjelovati u stvaranju divnih pisanica! Heidi je oslikala pisanice prstićima koje je umakala u tempere:
 

...a manja jaja je oslikala tako što ih je ubacivala u staklenu posudicu s gusto izmiješanom bojom i potom tresla zaklopljenu posudu. Čujemo da je boje bilo posvuda, ali da je Heidi uživala!!
 

 
Sestre Laura i Lara podijelile su s nama djelić svoga stvaralaštva - skupljale su kamenčiće, lijepile ih i bojale te tako stvarale zanimljive slike..
 

 
..od šarenih papira izradile su stabla,
   

a od kartonskih kutija more!

 

Ispiši stranicu