Kako mogu saznati što moje dijete u vrtiću radi?

Pitate se na koji način možete doznati o aktivnostima svog djeteta tijekom njegovog boravka u vrtiću, imamo nekoliko prijedloga za vas.

Jednostavno možete:

Zašto su važni individualni razgovori?

RAZGOVOR je SUSRET dvoje ljudi, a ne pametovanje ili pripovijedanje to je ZAJEDNIČKI DOGOVOR o dobrobiti djeteta, a dobrobit za dijete je najvažnija DOBROBIT ZA DIJETE: razmjena informacija između roditelja i odgojitelja omogućit će kvalitetnije zadovoljavanje potreba djeteta u vrtiću DOBROBIT ZA RODITELJE: roditelj ima mogućnost bolje upoznati proces odgojno obrazovnog rada u vrtiću i uvjete u kojima dijete zadovoljava svoje potrebe i prava. Roditelj može pratiti razvoj svoga djeteta u vrtiću i sudjelovati u izboru programa u kojem će biti uključeno njegovo dijete. DOBROBIT ZA ODGOJITELJE: bolje razumijemo dijete i roditelja, načine odgajanja u obitelji. Odgojitelji imaju mogućnost razgovarati o očekivanjima roditelja i obrazložiti što roditelji mogu očekivati od odgojitelja i vrtića u cjelini.

Razgovarati možete s matičnim odgojiteljima (u za to predviđeno vrijeme, pogledajte obavijesti na oglasnoj ploči, u našem vrtićkom roditeljskom kutiću), svim članovima stručnog tima u prijepodnevnim satima ili prema dogovoru u popodnevnim satima.


Ispiši stranicu